Lokalvårdare/vandrarhemsvärd

Deltid ca 80%, timanställd, sommarjobb - Örnsköldsvik

Örnsköldsviks Gästhamn är ett familjärt boende i hjärtat av Örnsköldsvik. Vandrarhemmet består av tio rum med delad toalett och dusch, serviceutrymmen med kök och tvättmöjligheter för våra gäster och en restaurang i samma byggnad. På sommaren utökas antalet gäster från vår ställplats för husbil/husvagn och gästhamn för småbåtar.

Nu söker vi en erfaren och serviceinriktad lokalvårdare/vandrarhemsvärd. Du är noggrann, ansvarsfull och van att ta eget ansvar. Du ansvarar för städning av rum efter utcheckning och verksamhetens övriga lokaler och serviceutrymmen. Du arbetar självständigt men med god kommunikation till övrig medarbetare. Vi har en diversifierad arbetsstyrka och vi använder därför engelska som kommunikationssätt och därav är det viktigt att du kan verbalt kommunicera engelska. Svenska är inte ett krav men ett plus.

Erfarenhet till städyrket är ett krav och det är meriterade om du har städutbildning. Ett öga för detaljer och det lilla extra när det gäller service är viktiga egenskaper som vi värderar högt.

Tjänst: Deltid ca 80% / Timanställd / Sommarjobb
Lön: Enligt kollektivavtal
Anställningsdatum: Juni 2022 eller enligt överenskommelse

Kontakta vid frågor: Jennie Saporito, +46 72 736 80 30 or info@ornskoldsviksgasthamn.se

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till info@ornskoldsviksgasthamn.se senast den 15 May 2022.